Evita-Amenzi.ro

Stai la curent cu actele AUTO.

Notificare ITP

Notificare ITP

Notificare ITP pentru maşina ta!

Menținerea evidenței documentelor de expirare ale mașinii tale poate fi o sarcină dificilă, dar este esențial să fii mereu la curent cu ele. Unul dintre cele mai importante documente de expirare este inspecția tehnică periodică (ITP). Acesta trebuie să fie actualizat în fiecare an sau la fiecare doi ani, în funcție de vârsta mașinii, iar noi te putem ajuta cu notificare ITP.

Evita amenzile cu alertele ITP

Pentru a evita sancțiuni și amenzi, este important să știi când expiră ITP-ul mașinii tale și să-l actualizezi la timp. Un mod eficient de a face acest lucru este prin intermediul notificărilor ITP de pe evita-amenzi.ro. Prin intermediul acestui serviciu, vei primi notificări prin SMS sau e-mail cu o lună înainte de data expirării ITP-ului, astfel încât să ai timp suficient să faci inspecția și să actualizezi documentul.

Ce este evita-amenzi.ro?

Evita-amenzi.ro este o platformă online care ajută conducătorii auto să evite amenzi, oferindu-le informații despre toate datele de expirare a documentelor. În plus față de notificările ITP, platforma oferă şi notificări privind asigurarea RCA, rovinieta, autorizația de circulație și multe altele. Astfel, vei fi mereu la curent cu documentele necesare și vei putea evita amenzi neplăcute.

Serviciul de notificare ITP oferit de Evita-Amenzi.ro este o unealtă valoroasă pentru orice proprietar de mașină care dorește să rămână la curent cu inspecțiile tehnice periodice.
Prin înregistrarea în acest serviciu, vă puteți asigura că primiți notificări la timp când ITP-ul mașinii dumneavoastră este expirat, evitând astfel riscul de a fi surprins fără inspecția tehnică valabilă și de a primi amenzi costisitoare.

În plus, interfața simplă și ușor de utilizat a site-ului vă permite să gestionați toate notificările și setările într-un singur loc. Fie că reprezentaţi o flotă sau doar căutați să vă simplificați viața, serviciul de notificare ITP oferit de Evita-Amenzi.ro este o modalitate excelentă de a economisi timp, bani și stres.

Începe acum să primești notificări ITP și evită amenzile!

Înregistrează-te acum

Derulează în sus

Agent Evita-Amenzi
Timpul de răspuns variază

Agent Evita-Amenzi
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi