Verifica ITP

verifica itp

Siguranță la volan cu Evita-Amenzi.ro: cum poți verifica valabilitatea ITP-ului mașinii tale

Dacă ești proprietar de mașină, sigur știi cât de important este să ai inspecția tehnică periodică (ITP) în termen. În caz contrar, poți primi amenzi semnificative și chiar sancțiuni suplimentare. Din fericire, poți verifica valabilitatea ITP-ului mașinii tale și poți primi notificări prin SMS folosind platforma online Evita-Amenzi.ro.

Verifica ITP în câteva secunde – CLICK AICI

Pentru a verifica data expirării ITP-ului mașinii tale, accesează pagina web evita-amenzi.ro/verifica și introdu numărul de înmatriculare al vehiculului tău. Platforma va căuta în baza de date oficială a Registrului Auto Român (RAR) și îți va afișa data expirării ITP-ului. Acest proces durează doar câteva secunde și îți economisește timpul și energia necesară pentru a căuta manual informații despre data expirării ITP-ului.

Notificări prin SMS cu 15 de zile înainte de expirarea ITP-ului

Evita-Amenzi.ro îți oferă și posibilitatea de a primi notificări prin SMS cu 15 zile înainte de data expirării ITP-ului. Această opțiune îți permite să fii mereu la curent cu starea legală a vehiculului tău și să poți face programarea la un service auto în timp util, evitând astfel amenzi și sancțiuni suplimentare.

Informații utile despre vehiculul tău

Pe lângă verificarea datelor ITP-ului, platforma Evita-Amenzi.ro îți oferă și posibilitatea de a verifica istoricul de amenzi a mașinii tale, data expirării RCA-ului și rovinietei, precum și alte informaţii utile pentru tine şi maşina ta. Aceste informații sunt disponibile gratuit și sunt utile pentru a evita amenzile de expirare a documentelor AUTO.

Concluzie

În concluzie, platforma Evita-Amenzi.ro este o soluție utilă și eficientă pentru proprietarii de mașini care doresc să verifice data expirării ITP-ului și să primească notificări prin SMS înainte de expirarea acestuia. În plus, această platformă oferă și informații utile despre istoricul mașinii și starea legală a acesteia. Verificarea datelor ITP-ului este importantă pentru siguranța ta și a celor din jurul tău.

Puncte cheie – ITP

  1. Dacă vrei să eviți amenzi și să fii sigur că mașina ta este în stare bună de funcționare, nu uita să verifici ITP-ul regulat.
  2. Verifica ITP-ul mult mai simplu online, pe platforma Evita-Amenzi.ro.
  3. Verificarea ITP-ului este esențială pentru a te asigura că autoturismul tău îndeplinește toate normele de siguranță și emisii poluante în vigoare.
  4. Dacă vrei să eviți sancțiunile și amenzi, nu uita să verifici data expirării ITP-ului și să îl reînnoiești în timp util.
  5. Înainte de a pleca într-o călătorie cu mașina, verifică întotdeauna starea tehnică a acesteia, inclusiv ITP-ul.
  6. Pe platforma Evita-Amenzi.ro, poți verifica rapid și ușor ITP-ul și poți fi sigur că mașina ta este în regulă.
  7. Verificarea ITP-ului trebuie efectuată o dată pe an pentru maşinile mai vechi de 12 ani, autoturismele noi prima ITP se va efectua la 3 ani de la data primei inmatriculari daca nu i se schimba categoria de folosinta (taxi,scoala soferi etc_), valabilitatea acesteia durează 2 ani pana la implinirea varstei de 12 ani de la data primei inmatriculari.
  8. Dacă nu verifici ITP-ul la timp, riști amenzi și chiar reținerea mașinii de către autorități,si urmatoarea ITP obilgatorie la RAR nu la orice statie ITP.
  9. Verificarea ITP-ului este importantă pentru a preveni accidentele și pentru a asigura siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic.
  10. Înainte de a cumpăra o mașină second-hand, asigură-te că are ITP-ul valabil și că nu vei fi nevoit să faci cheltuieli suplimentare pentru reînnoirea acestuia.

Derulează în sus

Agent Evita-Amenzi
Timpul de răspuns variază

Agent Evita-Amenzi
Salut 👋

Cum te pot ajuta?
1:40
×
Vorbeşte cu noi